"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

Glenndale

Apple iPhone 5S batarya sorunu

Glenndale - 30 Ekim 2013 10:29

Apple "oldukça sınırlı" sayıdaki iPhone 5S'lerde fabrika hatası olarak çabuk biten batarya veya çok yavaş olan şarj etme gibi sorunların yaşandığını duyurmuş ve bu sorunları yaşayan kullanıcıları tespit ettikten sonra telefonlarını değiştirecekmiş. Aranızda bu problemi yaşayan varsa Apple'a ulaşsın, haberiniz olsun yani. Bende bi problem yok.
  • Dark Angel

    Dark Angel - 30 Ekim 2013 13:56

    mallarına sahip çıkmaları tüketicileri mağdur etmemeleri güzel. Apple mağazalarına durumu bildirince onlar da Apple ile bağlantıya geçebilirler mi ? Yoksa doğrudan Apple ile mi iletişime geçilmesi gerekiyor ?http://www.apple.com/tr/support/iphone/contact/
    Cevap ver00
  • Glenndale

    Glenndale - 30 Ekim 2013 15:07

    Apple müşteri memnuniyeti konusunda çok başarılı kim ne derse desin. Yeni cihaz çıktığında bir önceki modelini vererek yeni modelde sana indirim bile yapıyorlar. Öyle büyük bi indirim değil ama yinede güzel bi yöntem. Apple sitesinden iletişime geçmenizi önermem kimbilir kaç mail şikayet belkide nefret dolu mesajlar alıyorlardır. Direk mağazaya gidin derim ordaki görevliler kesin yardımcı olurlar. Haberleri de vardır zaten.
    Cevap ver20
    • Dark Angel

      Dark Angel - 31 Ekim 2013 13:32

      mağazada cidden ilgilenirlerse helal olsun
      Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?