"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Cep Telefonu Forumu (toplam 855 konu)

karmin

5.5 inç ekranlı LG Gx

karmin - 17 Aralık 2013 11:12

LG yeni telefon tanıtmış geçen günlerde 5.5 inç ekranlı LG Gx isimli. Optimus G Pro'nun üst modeli olarak düşünülmüş sanırım. 1080p çözünürlük ve Snapdragon 600 işlemcisi varmış. 2gb ram yeterli gibi duruyor, 13mp kamera ve 32gb hafızası olacakmış. Hafızasını yüksek tutmaları iyi olmuş. Bataryasıda güçlü gibi duruyor 3140 kapasiteli. Sanırım şimdilik sadece Kore'de satılacakmış ama ülkemizede gelse size alınacak bir telefonmu? Özellikleri çok iyi duruyor Note 3 çok pahalı ve daha iyi özellikleri var. Note 2 ile yarışacak gibi sanırım bu sizce hangisi daha iyidir? Gx'in 32gb hafızası aklı çeliyor ama fiyatıda buna göre olur zaten.
  • Vindomer

    Vindomer - 17 Aralık 2013 12:23

    LG büyük bir atılım içerisinde ve bence yerini bu sıralar sağlamlaştırmak adına yaptığı her ürünü fiyatına göre çok kaliteli üretiyor. Ürün gelmeden yorum yapmak mantıklı olmaz bence. Fiyatının ne olacağı belli değil ayrıca gelir mi gelmez mi diye beklemekteksen bence Nexus 5 al daha iyi. O kesin gelecek hatta gelmiş olabilir tam bilmiyorum ama bundan daha iyi bence en azından güncelleme konusunda.
    Cevap ver00
  • karmin

    karmin - 17 Aralık 2013 13:10

    Güncelleme beni pek ilgilendirmiyor ben belli başlı işlevleri gerçekleştirmek istiyorum sadece ekranında hafif büyük olmasını istiyorum fotoğraf bakmak veya film izlemek için. Nexus düşünmüyorum tasarımı sıkıcı geliyor bana hafızasıda yetersiz kullanım amaçlarım için.
    Cevap ver01
  • Kankeytaaaa

    Kankeytaaaa - 17 Aralık 2013 17:41

    Bence bekleme. Güzel telefona benziyor ama farklı modellere bak şimdiden. Yurtdışında her çıkanı beklesek ohooo
    Cevap ver00
  • Heisenberg

    Heisenberg - 18 Aralık 2013 09:50

    Beklemenize değmez diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi Note 2 var fıstık gibi ondan alın. Hem 16gb dahili hafızası olduğu için GX'ten daha düşük fiyatlı olur hem GX'in Türkiye'ye gelip gelmeyeceği bile meçhul. Note 2'nin micro sd yerinin olması avantaj, film fotoğraf video gibi medya depolamak istiyorsunuz sanırım bunun için dahili hafıza fazla olması gerekmez. Sadece uygulama için deseydiniz evet dahili depo burada önem kazanıyor çünkü bu uygulamaları hafıza kartına yüklemek mümkün değil. Ama şarkı film gibi dosyaları rahatça kartta depolarsınız. 32gb class 10 sandisk bi microsd alırsınız sizi uzun süre götürür.
    Cevap ver10
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?