"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Bebek Arabası Forumu (toplam 2 konu)

özlem

ACİL ! Bebek arabalarında travel sistem nedir?

özlem - 2 Mayıs 2013 11:21

Bebek arabalarında travel diye bir sistem varmış.Biri beni aydınlatabilir mi?Neye göre bebek arabası almamız gerekiyor ve nelere dikkat etmeliyiz?
  • ada bayrak

    ada bayrak - 2 Mayıs 2013 11:28

    Bence öncelikle bebeğinin 3 yaşına kadar kullanabileceği bir bebek arabası tercih etmelisin. Travel sisteme gelince ise travel sistem bebek arabaları normal puset kısmına ilaveten üzerine ana kucağı takılabilen arabalardır. Ana kucağı yapısı gereği bebeğin içinde en rahat ve kendini güvende hissettiği ergonomiye sahiptir. Bu yapı bebeğin yatar vaziyette ve güvende olmasını sağlar. Tek dezavantajı ise fazla yer kaplamısıdır.Ama şimdilerde boston tipi travel arabalarda mevcut.Yeni doğum yapacaksan ya da yaptıysan bence travel sistem tercih etmelisin.
    Cevap ver204
    • merve alar

      merve alar - 2 Mayıs 2013 13:33

      Adacım verdiğin cevap çok bilgilendirici olmuş.Bende hep travel sistem konusunda kafa karışıklığı yaşıyordum.Senin sayende bende öğrenmiş oldum.Teşekkürler.
      Cevap ver72
  • Nilüfer Sever

    Nilüfer Sever - 1 Şubat 2014 22:29

    Travel sistem bebek arabaları, bebek arabasının iskeleti ve bebeğin ayına göre kullanabileceğiniz 2 ayrı oturma/yatma bölümü içerir.Anakucağı ilk 6 aya kadar bebek arabasının iskeletine kendinize doğru bakacak şekilde takabileceğiniz hatta arabada da araba koltuğu olarak kullanabileceğiniz yolculuk esnasında yeni doğmuş bebeğinizi anatomik olarak en uygun pozisyonda taşıyabileceğiniz bir parçadır.6 aydan sonra ise bebek arabanızın iskeletine diğer oturma/yatma bölümünü takarak 3-4 yaşlarına kadar kullanabilirsiniz.
    Cevap ver240
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?