"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Aspiratör & Davlumbaz Forumu (toplam 1 konu)

Taner Akarsu

Kokuyu çok iyi emen aspiratör önerirmisiniz

Taner Akarsu - 5 Eylül 2013 15:08

eve alınacaklar maalesef bitmiyor birini alıyoruz hop bi başka eksik çıkıyor aspiratörümüz bozuldu önceki gibi kokuyu çekmiyor yeni almayı planlıyorum kullanmış olup memnun olduğunuz bir ürün ve marka var mı önerebilir misiniz.
  • songül önüç

    songül önüç - 27 Eylül 2013 18:09

    ben Arçelik P 285 kullanıyorum gayet memnunum
    Maksimum emiş gücü 450 m3/sa
    Çekiş hızı ayar sayısı 3
    Çalıştırma şekli Kayar tip kontrol
    Genişlik 60 cm
    http://www.iyi.net/aspirator-davlumbaz/arcelik-p-285-ozellikleri/ linkinden özellikleri bir gözden geçir derim fiyatıda uygun. 192 liraydı arçelik bayilerinde
    Cevap ver01
  • KaanQ Korbek1

    KaanQ Korbek1 - 26 Kasım 2013 11:19

    Davlumbaz Karbon Filtresi Nasıl Değiştirilir ?
    Öncelikle davlumbaz ile aspiratör asıl olarak aynı makinelerdir. Türkiye ‘de 2 farklı terim kullanılmasına rağmen İngilizce de yalnızca cooker hood olarak tanımlanmaktadırlar. Bu konudaki yanlış algıyı ortadan kaldıralım.

    Karbon filtrenin amacı, içerisindeki aktif karbon granülleri sayesinde aspiratör & davlumbaz devirdaim yaparken çekilen hava içerisindeki kokuyu filtrelemektir. Eğer davlumbazınıza karbon filtre takılamıyor ise bu ürüne ihtiyacınız yok demektir.
    Eğer davlumbazınız bacalı kullanılmakta ve çekilen havayı dışarı vermekte ise yine karbon filtre ihtiyacınız yok demektir. Eğer bacalı kullanılan bir aspiratör üzerinde karbon filtre takılı ise, çıkarmanız makinenin performansınız arttıracaktır. Bacalı davlumbazlarda karbon filtre kullanmayınız.
    Makinenizde kumaş şeklinde bir karbon filtre mevcut ise aynı marka ve model ürün aramanıza gerek yoktur. Electrolux markasının tedarik ettiği 57x47cm ebatındaki universal davlumbaz karbon filtresini satın alıp uygun ölçüde keserek kullanabilirsiniz.
    Makinenizde eğer dairesel ya da dörtgen karbon filtre kullanılıyor ise o zaman birçok farklı seçenek içerisinden doğru ürünü bulmanız gerekmektedir. Bunun için hızlı bul kısmından aspiratör & davlumbaz markası ve modeli seçerek sonuca ulaşabilirsiniz Eğer davlumbazının markası mevcut modeller içerisinde yok ise bizimle canlı destek, 0232 347 43 69 nolu telefon ya [email protected] adresinden iletişime geçerek uygun ürünü sorabilirsiniz.
    Mevcut karbon filtreniz eğer açılabiliyor ise yada siz bir şekilde açıp içerisindeki granülleri değiştirebileceğinizi düşünüyorsanız, electrolux markasının tedarik ettiği 480g miktarında aktif karbon granülleri size daha ekonomik şekilde yardımcı olacaktır.
    Karbon filtrelerden aynı ve yeterli performansı alabilmeniz için 12 ayda bir değiştirmeniz önerilmektedir.
    Karbon Filtre Nasıl Takılır
    Genel olarak dairesel karbon filtreler davlumbazlarda, 2 fan motorunun altında 2 adet olacak şekilde kullanılmaktadırlar. Dörtgen filtreler ise bazı makineler hariç tek kullanılmaktadırlar. Dairesel filtreler farklı bir klips sistemi yok ise karbon filtre yuvasına oturtulup belirtilen yönde (bu genelde saat yönündedir) çevirilip yerleştirilmektedir.
    Aşağıdaki, yurt dışında hazırlanmış videoda görsel olarak size bu konuda yardımcı olacaktır
    http://www.youtube.com/watch?v=y8M4rwuEZfo
    http://www.supurgemarket.com/index.php en hızlı kargo & en uygun fiyat
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?