"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Anne Sütü Saklama Kabı Forumu (toplam 1 konu)

ayse s.

Anne sütünü saklama poşeti mi yoksa kabımı daha iyi?

ayse s. - 2 Mayıs 2013 09:59

Arkadaşlar çalışan bir anneyim ama bebeğimi anne sütünden mahrum etmek istemiyorum.Bebeğim anne sütü ile beslenmeli kesinlikle.İşi burakıp sürekli eve gidip emzirme şansımda yok...Anne sütü kapları ve poşetleri varmış.Bunlardan birini kullanmak istiyorum ama hangisi daha iyidir karar veremedim.Yardımcı olur musunuz?Saklama poşetlerinde sütün bozulma durumu olur mu ya da sağlıklı mıdır ki ?
  • Gamze

    Gamze - 2 Mayıs 2013 10:13

    Her ikisi de yararlı oluyor. Bebek bakım uzmanına sormuştum kendisi bana süt saklama poşetinde de kabında da cip klips vardır ve dışarıdan hava girmesini engeller. Buzdolabında veya derin dondurucuda rahatlıkla saklanabilir dediler. Ama sakın cam biberonda saklamayın. Muhakkak ikisinden birini alın. İkisini de rahatlıkla kullanabilirsiniz.
    Cevap ver10
    • ayse s.

      ayse s. - 2 Mayıs 2013 10:17

      Gamzecim cevabın için çok teşekkür ederim bende tedirgin olmuştum.Acaba süte zarar verir mi diye.Özellikle de poşetlerden tedirgin olabiliyor insan kimyasal maddeler içine karışır mı diye düşünmedim değil.
      Cevap ver10
  • halime

    halime - 2 Mayıs 2013 10:16

    Ben süt saklama kaplarını kullanıyorum ve çok memnunum.Hiç bir zararı yok.Üstelik buzdolabında bile bu kaplarla saklayabilirsin.Çocukların gelişimi için çok önemli olan anne sütünü bu şekilde saklayabilmemiz ne kadar da güzel değil mi?
    Cevap ver10
    • ayse s.

      ayse s. - 2 Mayıs 2013 10:19

      Buzdolabında saklanabilmesi de çok güzelmiş.Gerçekten bebeklerin anne sütünden mahrum kalmaması için bu şekilde saklanması harika.Çoğu anne ne yazık ki böyle saklanabildiğini bilmiyor bile :(
      Cevap ver00
  • leyla

    leyla - 2 Mayıs 2013 10:37

    Bence anne sütü saklama kabı kullan poşetten daha rahat oluyor.
    Cevap ver00
  • merve alar

    merve alar - 2 Mayıs 2013 13:39

    Ben ikisini de kullandım ancak anne sütü saklama kabından daha memnun kaldım diyebilirim.Poşet sanki bende yırtılacakmış ya da patlayacakmış hissi uyandırıyor.
    Cevap ver00
  • bade

    bade - 21 Haziran 2013 10:33

    Bende en güvenli olan anne sütü saklama kapları.Üstelik üzerine tarih atabileceğin kapaklı akıtmayan kaplarda var.Daha güvenli ve sağlıklılar... Sonuçta anne sütü saklama "poşetleri " bence anne sütü saklama kabı almalısın derim.
    Cevap ver00
  • Nilüfer Sever

    Nilüfer Sever - 2 Şubat 2014 01:05

    Sanırım kaplar birden çok defa kullanılabiliyor, ancak anne sütü saklama poşetlerini ben bir kez kullanıp atıyordum.Bu açıdan bakarsak kaplar daha uzun vadeli olabilir bir de kaplara uygun biberon uçları ile biberon şekline de dönüştürebiliuorsunuz sanırım
    Cevap ver00
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?