"iyi.net" fiyat karşılaştırma …
Akıllı Saat Forumu (toplam 16 konu)

Serkan Demir

Samsung Galaxy Gear özellikleri

Serkan Demir - 5 Eylül 2013 18:33

Dün tanıtımı yapılan Galaxy Gear'ın özellikleri şöyle. 1.6 inç super amoled ekrana sahip ve 800mhz işlemci ile çalışıyor. 1.9 megapiksel otofokusu olan kamerayla gelecek. Özellikle Note 3 için tasarlandığı belirtilen bu akıllı saatin fiyatı ise 299 dolar olacakmış. Çok büyük bir saat bence kaba duruyor. Fiyatını da çok yüksek buldum...
  • Kerem

    Kerem - 5 Eylül 2013 18:30

    Eğlenceli :D Note 3 aldığımda bunu da alıp eğlenmeyi planlıyorum. Normal saatim şık zaten bu kalas evet ama akıllı saatler konusunda merakımı gidermek istiyorum :D Görüntülü konuşma ve 1.9 megapiksel çok iyi. Bazı telefonların ön kamerasının megapiksel sayısı bile bu saatten düşük. Fiyatı biraz abartı olabilir ama yine de Samsung yani gelip 70 dolara satacak hali yok.
    Cevap ver10
  • Erdem Köse

    Erdem Köse - 6 Eylül 2013 16:48

    Estetik açıdan Sony Smartwatch 2'yi daha çok beğendim ama Gear'ın Note 3 ile videosunu izledim ve çok kullanışlı duruyor. Müziğin sesini değiştirmek, sonraki şarkıya geçmek ve şarkıyı durdurmak gibi görevleri saatten yapıyor, tabii daha bi ton şey de yapıyor ama beni ilgilendiren özellikler onlar. Kulaklıklarımda o tarz kontrol butonları yok. Kamera kalitesini de gördüm hiç fena değil.
    Cevap ver01
Bu konuyla ilgili yazacak birşeyleriniz mi var?