"iyi.net" fiyat karşılaştırma …

Takip et Karşılaştır

14%90

90
%100 bu ürünü tavsiye etti.

Ürün için fiyat bulunmadı.

htc one m8 çıkar çıkmaz aldım telefon resmen kusursuz tasarım anlamında yagırdadığım tek şey m7deki gibi geri ana ekran tuşlarının kapasitif olmasıydı nese sağlık olsun dedim.Kamera konusuna geçicek olursak günümüzde fotoğrafları biz instagramda…

Hasan Büyükbeşe Hasan Büyükbeşe Tümünü oku

En faydalı olumlu yorum / Genel Görüş

Kamerası aslında teknolojik olarak harika ama yaptığım deneme çekimlerinde çok da harika olmadığını gördüm. Standart bir kameradan pek farkı yok. Çift flaş 2 lens vs vs yine değişen bir şey olmuyor. Ultrapixel tamam ama sonuçta yine 4mp bir kamera. Yani…

TC Kamer Aydın TC Kamer Aydın Tümünü oku

En faydalı olumsuz yorum / Kamera

Faruk Mesimoglou Faruk Mesimoglou oluşturuldu.Bu inceleme toplam 3002 defa görüntülendi.9iyimetre
KRİTERYORUMPUAN
GENEL GÖRÜŞTelefonu yurtdışından aldım. Uzun zamandır almayı düşündüğüm bir modeldi HTC One. Hem M7 hem de M8 çok beğendiğim modellerdi. Ben HTC One M8'i tasarımını çok beğendiğim için aldım. Türkiye'de çok pahalı. Yurtdışında da ucuz sayılmaz ama kesinlikle bu tasarım ve kalitesiyle bu fiyatı hak eden bir ürün bence. Yurtdışı fiyatını yani :) Performans olarak hiç takılma kasma vs yaşamadım. Ses kalitesi özellikle beğendim. Kamerasına biraz değinmek istiyorum. Ben kamerasını çok başarılı buldum. Mükemmel netlikte fotoğraflar çekmiyor belki ama hem renk hem de alan derinliği konusunda oldukça başarılı fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Telefonu tavsiye ederim almayı düşünenlere. Güncelleme konusunda da Samsung'tan daha iyi olacağını düşünüyorum.9
PERFORMANSTelefonun performansı çok çok iyi. İşlemci ram sayesinde ve elbette sorunsuzluğu sayesinde çok hızlı ve iyi çalışıyor. Sorun yaşamadım yaşayacağımı da hiç sanmıyorum.9
EKRAN KALİTESİEkranı 5 inç full hd bir ekran. Daha fazlasına inanın gerek yok. Bence çok iyi bir birleşim.9
KAMERAKamerasını çok etkileyici bulmayabilirsiniz ancak gerçekten farklı ve bence güzel bir kamerası var. Alan derinliği konusunda oldukça iyi. Bu güzel bir özelliktir tabii anlıyorsanız.9
BATARYA ÖMRÜHTC One M8 bataryası bence ideal. Çünkü pil değerine bakarsanız biraz yanılırsınız. Batarya ömrünü uzatan uygulamalar sayesinde normal seviyede yeterli seviyede bir performans sunuyor diyebilirim.8
SES KALİTESİSesi çok net ve güçlü. Bu konuda beni hiç yanıltmadı.9
TASARIM KALİTESİTek bir söz söyleyemeyeceğiniz kadar kusursuz diyebilirim. Almamdaki en büyük sebeplerden biri tasarımıdır.9
BOYUTLARDediğim gibi 5 inç ekran çok ideal bir boyut bana göre. Bazılarına büyük gelebilir ama telefon bu sağlam ve metal yapısına rağmen zarif bir tasarıma sahip. 9
UYGULAMA VE AKSESUARHer yerde kapak vs bulabilirsiniz. Telefon merakla beklenen ve popüler bir telefon olduğu için bu konuda sorun çekmezsiniz. Oldukça da kaliteli kapakları mevcut. Android olmasından dolayı uygulama konusunda da çok iyi. HTC üst düzey modelleri çok sık çıkarmadığı için uzun süre de güncelleme alacaktır telefon.9
DAYANIKLILIKMalzeme kalitesi oldukça iyi. Çok sağlam bir telefon. Fırçalanmış metal hem şık hem de dayanıklı duruyor.9

Kullanıcı cevapları (Toplam 41 cevap)

  • Arda Turan - 28 Mayıs 2014

    Ses kalitesi nasıl hocam? Memnun musun ses kalitesinden?
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Faruk Mesimoglou - 28 Mayıs 2014

      Özellikle memnun olduğum bir nokta diyebilirim ses kalitesi için. Donanım konusunda sorunlu ya da ucuz hiç bir şeyin olacağını sanmıyorum hocam telefonda.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
    • Arda Turan - 28 Mayıs 2014

      Fiyatın düşmesini bekliyorum yoksa yurtdışından alma şansım olsa alırım one m8. Ses kalitesi benim için çok önemli. teşekkür ederim
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
    • ONUR YILDIRIM - 25 Haziran 2014

      m7 kulaklığı takarak m8 de müzik dinledim m7 ve m8 e aynı müziği attım fakat m7 dn daha güzel ses aldım m8 kulaklıgını takıp denemedım acaba kulaklıkdan olabılır mı sankı ıkısınınde kulaklıkları aynı gıbıydı ?
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
  • Atsız Kovboy - 28 Mayıs 2014

    Kasa kalitesi çok mu etkili sizce? Yani plastik modeli HTC one m8 ace gelirse fiyatına göre o da alınır mı?
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Faruk Mesimoglou - 28 Mayıs 2014

      Alınabilir ama fiyatının ne olacağı önemli. Bence yine de bu telefonu bu kadar klas yapan kasası. Plastik kasalı olanda çok ciddi bir fiyat farkı olmaz bence ki o zaman da alınmaz. Yani git LG G2 al Samsung galaxy s4 al o paraya.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
    • Murat Can Sönmez - 29 Mayıs 2014

      Htc one m8 ace plastik kasa olsa bile bence fiyatı lg g3 2gb olandan daha düşük olmaz. Ki bu durumda lg g3 seçmek çok daha mantıklı olur.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
    • Kenan Komutan - 5 Haziran 2014

      M8 Ace denen modelin adı HTC One E8 olacak. Yurtdışı fiyatı One m8 fiyatından neredeyse %40 daha uygun olacak deniyor. Yani bu fiyat farkı Türkiye'de de olursa bence HTC One E8 çok iyi bir telefon olacak.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
  • Keisuke Honda - 29 Mayıs 2014

    hocam telefonu kullanan kişi çok fazla yok bilgi almakta zorlanıyorum. Şimdi soracaklarım var. Vakit bulup cevaplarsan sevinirim.

    Telefonun kamerasının iyi olmadığı söyleniyor. İyi olmadığı demeyim de fiyatına kalitesine yakışmadığı söyleniyor.
    Bu telefonda kullanılan htc sense arayüzünün eskisi gibi hoş ve kullanışlı olmadığı söyleniyor.
    Ön kamerası nasıl mesela. Onun hakkında hiç bilgi bulamadım. Arka kamera ultrapixel kamera ama ön değil sanırım dimi?
    Pil ömrü nasıl en çok bunu merak ediyorum. Bataryasının biraz daha yüksek mah değerine sahip olması gerektiği söyleniyor. Senin gördüğün pil ömrü değerlerin nedir?
    Yardımcı olursan çok sevinirim. Htc one m8 ciddi olarak almak istediğim bir model ancak biraz daha bilgi toplamam gerek. Sonuçta çok pahalı bir telefon ve benim yurtdışından alma şansım yok.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Faruk Mesimoglou - 29 Mayıs 2014

      merhaba dostum. Telefonun kamerası bence gayet iyi. millet çok çılgın megapiksel değeri görmeyince böyle sallıyor. netlemesi ve keskinliği güzel. daha önce htc kullanmadım ama ben arayüzü çok beğendim. kesinlikle çok kullanışlı eğlenceli ve hoş. Ön kamera normal kamera. 5mp ve kesinlikle çok çok başarılı.
      Pil ömrüne gelirsem beni 1 günden fazla götürüyor. Bu da benim için yeterli bir değer. 2 gün götürse keşke ama bunu yapabilecek bu özelliklerde bir telefon olduğunu sanmıyorum. Ben yoğun olarak kullanırım telefonu.
      Umarım bir faydası olur söylediklerimin. Saygılar.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
    • Keisuke Honda - 29 Mayıs 2014

      Teşekkür ederim hocam. Htc one m8 den yana zaten bir şüphem yok ancak yine de kullanan birine sormak ve gerekli cevapları almak en iyisi. Meretin fiyatı da düşmüyor ki. Şu an LG G3 az da olsa bir adım daha önde benim için. O da bir gelsin fiyatlar otursun bakalım ne yapacağım o zaman.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
  • Zaytung - 29 Mayıs 2014

    iphone 4 kullanıyorum ama sanırım vadesini doldurdu hatalarıyla yavaşlığıyla uğraşmak istemiyorum. Hızlı hatasız bir telefon almak istiyorum. Uzun yıllar beni götürmeli iphone 4 gibi. Bu defa android denemek istiyorum ama nedense htc one hariç diğerleri bana kalitesiz geliyor. Bu telefon ileride iphone 4 ile yaşadığım sorunlar gibi başıma dert açar mı? Donmalar olmamalı telefonda. Çok fazla oyun müzik uygulama kullanmam. Tek istediğim taş gibi bir telefon.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
  • Saruhan - 29 Mayıs 2014

    Telefonun yurtdışından kaça aldınız?
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Faruk Mesimoglou - 29 Mayıs 2014

      1750tl gibi bir fiyata denk geldi bana.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
  • Shredder - 29 Mayıs 2014

    LG G3 3gb ram ile bundan daha iyi bir telefon olacak bence. Fiyatı da çok yakın olur. Htc almayı düşünenler beklesin derim.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Faruk Mesimoglou - 4 Haziran 2014

      LG G3 kasa plastik çıktı. Hala arada kalite farkı var hocam. Elbette o da harika bir telefon olacak belli. Bakalım çıksın gelsin görelim sonra ben de açık açık derim LG G3 alın diye yani. Fanatiklik asla yapmam.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
  • Arda Turan - 29 Mayıs 2014

    Bugün biraz daha inceledim Htc one m8 ile LG g3'ü. Şu an benim açımdan en iyi iki telefon. LG G3 3gb ram ile bir adım önde. Kullanan sayısı arttıkça ve fiyat makul seviyelere geldikçe daha faydalı bilgi ediniriz diye düşünüyorum.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
  • Vaclav Kadlec - 30 Mayıs 2014

    Kasa kalitesi hariç ben HTC one m8'in Nexus 5 ve LG G2'dan bir üstünlüğü olduğuna inanmıyorum. Aradaki 1000tl farkla neler neler yaparsın. Yazık günah.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Sermet Doğan - 30 Mayıs 2014

      Hocam elbette vardır üstün olduğu noktalar. yani aslında birebir rakip olarak sunulmasa da bu iki telefon dediğin gibi fiyat olarak htc one almaktan daha mantıklı. G3 fiyatı ne olur ne kadar düşer ona da bakmak lazım. O bende birebir htc one m8 in rakibi. kasa kalitesi vs hatta ondan daha iyi olduğu özellikler de mevcut. 16gb olanından bahsediyorum bu arada. 32gb olanı zaten iyi htc one m8'den.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
    • Arda Turan - 5 Haziran 2014

      LG G3 kasa plastik çıktı Sermet Doğan :) Yine de kalitelidir elbette ama kandırılmış gibi olduk :)
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
  • Ertuğrul Karabıyık - 2 Haziran 2014

    Telefonun özellikleri şu an piyasadaki en iyi özelliklere sahip olmamasına rağmen piyasadaki en pahalı telefon hemen hemen. Nedeni nedir? Çok anlamadığım için soruyorum.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Faruk Mesimoglou - 6 Haziran 2014

      Özellikleri en iyi olmamasına rağmen demişsiniz. Benim bildiğim şu an satışta olan telefonlar arasında Türkiye'de bir tek Note3 de 3gb ram var onun haricinde HTC One m8 işlemcisi ve rami ve diğer donanımları iyi en birkaç telefondan biri. Kasa kalitesi ve tasarım olarak da en iyisi. Ekranı da çok kaliteli gerçekten. Yani bence şu an en pahalı telefon olabilir ama en iyi telefon kesinlikle.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
  • irfan öztürk - 2 Haziran 2014

    Galaxy S4 yerine bundan almak istiyorum ancak S4'ü ikinci el olarak satsam üzerine bir s4 parası daha koymak zorunda kalırım one m8 almak için. Bu telefonun fiyatı düşer mi? Ne kadar daha beklemem gerekir acaba? LG G3 hakkında da bir şeyler okudum. O da fiyat olarak bundan düşük olmaz sanırım. Bana stabil gereksiz uygulamalar olmayacak bir telefon lazım. Mümkünse markası Samsung olmasın. S4 ile yaşadığım sıkıntılardan dolayı başka marka denemek istiyorum.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Cngzskmn - 5 Haziran 2014

      Hocam bence Galaxy S4 yerine alabileceğin telefonlar LG G3 2gb olanı ve eğer gelirse HTC One E8 alınır ikisi de S4 den çok daha iyi.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
  • Kurma Kolu - 3 Haziran 2014

    Foruma da yazdım. HTC One E8 çinde duyurulmuş. Plastik kasa m8 gibi düşünebilirsiniz. Birkaç artısı daha var hatta. Bunun fiyatı one m8 den daha düşük olacaktır. Türkiye'ye gelirse sizce tercih edilir mi?
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Santana - 3 Haziran 2014

      Alınır neden alınmasın. HTC kalitesiz telefon yapmaz. Bunu hep söylerim. Elbette fiyatına göre de bu kalite değişmektedir haliyle. Yine de rakiplerine oranla malzeme kalitesi daha iyidir.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
  • Santana - 3 Haziran 2014

    Arkadaşlar ben htc one m7 kullanıyorum. İş yerinde bizim komşu telefonu çok beğeniyor. Sat bana falan diyor sürekli :) 1400tl ye bunu satmayı düşünüyorum yerine 600-700tl ekleyip htc one m8 almak mantıksız mı olur sizce? Değer mi bu değişikliğe ve aradaki bu fiyat farkına. One m7 yi de 1400tl ye satarsam iyi yapmış olurum. Bir daha o paraya satamam.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Fuat Maden - 4 Haziran 2014

      Bence 1400tl ye Htc one m7 satılır. Güzel de fiyata satmış olursunuz. Tabii kaça aldınız bilmiyorum. Telefondan şikayetiniz yoksa belki satmak mantıksız da olabilir. Onun yerine alacağınız one m8 çok pahalı. 700tl gibi bir rakam ciddi bir rakam. Onun yerine eğer gelirse Türkiye'ye Htc one e8 bakabilirsiniz. Ya da one m8 lerin fiyatlarının düşmesini bekleyin derim.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
    • Faruk Mesimoglou - 4 Haziran 2014

      Bence one m7 den sonra plastik kasa E8 kesmez arkadaşı. Onun alacağı telefon belli one m8. O da şu an bence değiştirmek için fazla erken. Fiyatından dolayı.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
    • Arda Turan - 5 Haziran 2014

      1400tl mi kafayı mı yemiş o komşun :) razıysa sat yani.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
    • Santana - 5 Haziran 2014

      Yok hocam. 500+500+400 şeklinde ödeyecek ay ay :) sağlam biri ya. satayım diyorum. Taksit yapıyorum ya ondan farklı oluyor fiyat biraz.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
  • Fuat Maden - 4 Haziran 2014

    Bu arada Faruk telefonu yurtdışından aldığını söyledin. Garanti olayı nedir bunun? Tükiye'de geçerli bir garantisi olduğunu sanmıyorum. Öyleyse dikkat et derim. Telefon çöpe gitmesin.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • Faruk Mesimoglou - 4 Haziran 2014

      Uluslararası garantisi var. Aldığım yerde sıkıntı olmaz. Zaten arkadaşım sık gelip gidiyor iş icabı. Yani sadece bir süre telefonsuz kalırım o olur. Sıkıntı değil ya kolay kolay elektronik ürün harcamam öyle :)
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
  • Kenan Komutan - 9 Haziran 2014

    Bu arada şunu öğrendim diğer arkadaşın incelemesinden. Htc One m7 tamamen metal değilmiş sanırım. Ana kasada bir kısmında plastik kullanılıyormuş. HTC One m8 de ise neredeyse tamamen metal kullanılmış telefonda. Bu çok daha iyi. Bu arada metal kasa farkına çok fazla diyoruz ya. Orada ciddi bir işçilik mevcutmuş. Yani bunlar çok seri biçimde fabrikasyondan çıkan ürünler değil. Üretimi sanılanın aksine daha uzun süren ve çok ince işçilik isteyen metal aksamlar.
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
    • T.C. Erdem Mahir - 10 Haziran 2014

      Fiyatına eleştiri yapanları anlamıyorum zaten. Türkiye'de gelirimize göre çok pahalı evet. Yurtdışında insanlara bu kadar koymuyor bu tarz telefonlar almak. Benim asıl anlamadığım bu telefonun kamerası neden daha iyi değil. Araştırdığım kadarıyla telefonun kamerasını çok başarılı bulan pek inceleme sitesi yok. Kullanıcılar da aynı şeyi söylüyor hemen hemen. Kameradan beklentisi yüksek olanların yorumları da olabilir bunlar kamera gerçekten HTC one m8'e yakışmıyor da olabilir.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
    • TC Kamer Aydın - 23 Haziran 2014

      Kamerası kötü değil. Sadece daha iyisi yapılabilirdi deniyor. Telefonun fiyatı kalitesi ortada. O yüzden bu eleştiriler yapılıyor. Bazıları direkt olarak megapiksel düşükse kötüdür diyor geçiyor. Benim gibi bir kesim de kamerası iyi ama megapiksel değerinin daha yüksek olması gerektiğini söylüyor. Sensörünün büyük olması avantaj bak ona kimse bir şey diyemez ama biraz daha yüksek megapiksel daha iyi olurdu diyorum. En azından daha büyük resim isteyenler için.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
    • Tugrul Karaca - 26 Haziran 2014

      Merhaba. Telefon şu an Galaxy S5 ile aynı. LG G3 ile de aynı. Sony Xperia Z2 ile de hemen hemen aynı fiyatta. Tabii ithalatçı garantili fiyatlardan bahsediyorum. Hocam sen HTC One M8 almışsın hayırlı olsun da ben çok kararsız kaldım. HTC ve Sony arasında gidip geliyorum. Tekrar bir söylesen nasıl çok memnun musun HTC One M8'den?
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
    • Kenan Komutan - 26 Haziran 2014

      Hocam şöyle bir şey söyleyim. gsm arena lg g3 ve htc one m8 testi yapmış. Dedikleri şu LG G3 ün bataryası zayıf kalıyor. Ekran renk olarak soluk ve güneş altında çok parlıyormuş. Bunun yanında kamerası çok iyiymiş. Performansı da tabii ki. HTC one m8 de ise kamera kötüymüş. bataryası ilginç geldi bana iyi dediler. Demek ki şu yazılımsal güç tüketimi olayı işe yarıyor. Yani kararı ver hocam. Sony Z2 hakkında pek bilgim yok ama bence doğru 2 telefon arasında kalmışsın.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
    • Faruk Mesimoglou - 26 Haziran 2014

      Ben de okudum. Bence kamerası dediğim gibi biraz fazla abartarak kötülüyorlar. Ben memnunum. bir dslr gibi mi çekecek yani ufacık makine. Ki sensörü daha büyük. Yani düşük ışıkta bence daha iyi sonuç veriyor. Bunların yanında batarya için yapılan olumlu yorumları okudum ben de. Her şey özelliklere göre olmuyor işte ben onu demeye çalışıyorum. Öyle ekran koyup pili 3000 mah da bırakırsan pili çabuk biter tabii.
        Cevap ver  0     0
      Üye profil resmi
  • Ebru cavlı karabiber - 19 Temmuz 2014

    Ben HTC ONE M7 kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum şubat ayında aldım telefonu 5 defa servise verdim değişim almadılar htc nin dediğine göre 3 parça değişirse değişim verebiliyorlarmış telefondaki sorunum konuştuğumda karşı tarafı ben duyuyorum fakat onlar sürekli sesimin kesildiğini söylüyorlar bunun için servise verdi 1.cide parça değişti 2.ve 3.cüde hata bulamadılar 4.cüde anakart değişti 5.cide işe telefonun dış yüzünü mahvedip vermeye kalktılar almadım 1 ay parçasını bekledim verhasıl telefon yepyeni gibi oldu parça değişimlerle ama sorunum düzelmedi.Htc işe ya tekrar servise verin yada tüketici haklarına gidin dedi ve bende başvurdum kısaca m8 de de aynı sorun varmı bununla ilgili şikayet varmı yardımcı olurmusunuz .
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi
  • Volkan Sonmez - 9 Ağustos 2014

    htc one m8 getirdim yurtdisindan kizkardesime ama o pahali buldu.ve daha ucuz bir sey kullanmak istedi,Eger ilgilenen olursa Daha acilmamis kutusuyla turkiyede alicaginiz fiyatin asagisinda satabilirim.bana [email protected] ardesinden ulasabilirsiniz!!!tskle
      Cevap ver  0     0
    Üye profil resmi

Cevap yaz (41)

Üye profil resmi